ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ

,
Κατηγορίες: ,
Τοποθεσία: Κομοτηνή
Διεύθυνση: Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: +302551037536
Ιστοσελίδα: https://www.tospititouglykou.gr
Email: info@tospititouglykou.gr

Περιγραφή

Η Καρολίνα, όντας σίγουρη για την ιδιαιτερότητα των συνταγών της, που προέρχονταν από τους προγόνους της και με απόλυτη αφοσίωση στην λεπτομέρεια, δεν άργησε να κάνει αισθητή την «γλυκιά» παρουσία της «λούζοντας» με γλυκά αρώματα την γειτονιά. Το τσουρέκι της, που αποτελεί το «τρίτο της παιδί», έγινε η εμμονή των πελατών της και μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ζαχαροπλαστείου, σχηματίζονταν ουρές έξω από το ζαχαροπλαστείο, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο αυτό έδεσμα, το οποίο μαζί με το προφιτερόλ αργότερα, έγιναν το σήμα κατατεθέν των ζαχαροπλαστείων.

Από την άλλη, ο Χρήστος, με ξεχωριστές επιχειρηματικές και κοινωνικές δεξιότητες, πρωτοπόρες ιδέες και δίψα για να προσφέρει την τελειότητα, μέσα σε λίγα χρόνια, το 1998 κατάφερε να μεταφέρει το εργαστήριό της εταιρείας σε μια σύγχρονη μονάδα 1500 τ.μ., όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτοντας όλους τους τομείς παραγωγής όπως: πατισσερί, σοκολάτα, σιροπιαστά, παγωτό και αρτοσκευάσματα. Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που δεν άργησε να δημιουργηθεί και δεύτερο σημείο πώλησης στην Αλεξανδρούπολη. Το 2003, επεκτείνει τις δραστηριότητές της εταιρείας και στη αγορά της Κομοτηνής, με εξαιρετική απήχηση.

Όμως η δίψα για προσφορά είναι ασταμάτητη. Το 2007, δημιουργήθηκε ξεχωριστή μονάδα παρασκευής φαγητού, και πλέον ξεκίνησε η δραστηριότητα και στον τομέα του Catering και της τροφοδοσίας μαζικής εστίασης με επιτυχία, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου διοργανώσεις γάμων, βαπτίσεων και εταιρικών και λοιπών εκδηλώσεων στη περιοχή μας.

Scroll to Top